Uw adviseur

Harm de Jong

Directeur

06 - 514 839 46


Sinds de oprichting in 2011 ben ik directeur-aandeelhouder van Dutch Advisory House Delft. Ik woon met vrouw en kinderen in Katwijk. Ook ben ik rond Katwijk/Leiden te vinden op tennisbanen en loop ik hard (beide minder vaak dan ik zou willen). Op zaterdagen wordt door het land gereden voor sportende kinderen.

Mijn opleiding tot Registeraccountant heb ik gevolgd bij Nivra-Nijenrode. Ook ben ik, bij RSM, opgeleid tot Register Valuator.

Bedrijfservaring is opgedaan bij KPMG (van junior assistent tot controleleider bij diverse klanten, van bejaardentehuis tot beursfonds) en TNO Bedrijven BV (financial controller van holding met circa 80 bedrijven waarbij veel aandacht voor start ups, groei, financiering en aan-/verkoop van ondernemingen).

Ik hecht er veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie op te bouwen met cliënten en hen met raad en daad bij te staan op een zo helder mogelijke manier en in begrijpelijke taal. Daarbij moet je niet alleen oog hebben voor de cijfers maar ook voor de mens erachter, de cijfers vertellen namelijk een verhaal, dat verhaal dat voortkomt uit beslissingen van een persoon.

Door kennis op het gebied van finance, bedrijfseconomie en bedrijfswaardering te combineren met het vermogen om de taal van de ondernemer te spreken kan ik een gedegen sparringpartner voor zijn cliënten.

Bedrijfseconomische advisering, het maken van analyses, het verbeteren van rendement en cashflow binnen een onderneming, is mijn passie. Bijvoorbeeld bij ondernemingen die in zwaar weer terecht zijn gekomen en waar een verbeterplan gemaakt moet worden. Tot de veel voorkomende werkzaamheden behoren het actief begeleiden van ondernemers met groeiplannen, het inzetten van verbetertrajecten, het begeleiden bij investeringsbeslissingen, het opzetten en begeleiden van financieringsaanvragen, het opstellen van jaarstukken alsook trajecten (waardering en advisering) waarbij ondernemers zich in- of uit laten kopen bij een onderneming.

Graag ben ik uw financieel sparringpartner.

Dorien Flesseman-Lancée

Controller

06-21647430


Hannie van Mullem

(Salaris)administrateur

06-14734772


Richard van der Kruijk

controller

0650887825